99 kez oynandı
0

Kontroller

Hold the cube and move it to select the direction in which the selected cube will move Then release the cube and try to take the world championship

Açıklama

2048 2048 - the world needs this kind of mathematics! Both old and young with a mathematical mind and a humanitarian mind can safely play with numbers. Yes, we didn’t invent a bicycle, we just modernized the well-known game with numbers. Our design will pleasantly surprise you: 3D dice, furiously stacked, ready to throw their numbers. Just play, just have fun, just enjoy the new design of the game you already love. Just K.Corp.

Yorumlar( 0 )

The comment field is only for members. Giriş yap, Kayıt ol

    Şunlar da hoşunuza gidebilir

    Güzeloyun'da Çevrimiçi Oyunlar — Hadi oynayalım !

     

    Güzeloyun.net, Türkiye'nin en popüler oyun sitelerinden biridir. Sitede yüzlerce farklı kategoride binlerce oyun bulunmaktadır. Oyunların büyük bir çoğunluğu ücretsiz olarak sunulmaktadır. Siteye üye olmanın avantajları arasında, favori oyunlarınızı kaydedebilme, arkadaşlarınızla yarışma imkanı ve ödüllü yarışmalara katılma gibi seçenekler yer almaktadır. Ayrıca site, düzenli olarak güncellenmekte ve yenilenen oyunlar eklenmektedir. Güzeloyun.net, kolay kullanımı, çeşitli kategorileri ve geniş oyun arşivi ile oyun severler için ideal bir platformdur.